OVER TRUE STORY COMPANY

“Je kunt alleen de wereld verbeteren als je impact hebt.”

Voor jouw startup bestaat die impact uit het lanceren van een product waarmee deze wereld een stukje beter, gezonder of mooier wordt. En het op een winstgevende manier verkopen van dat product. Want de winst die je daarmee maakt kun je dan investeren in het maken van nog meer impact. Hieronder lees je meer over True Story Company en hoe ik je daarbij help.

Mijn doel is om MedTech en Healthtech startups op een betrouwbare, creatieve manier te helpen om die impact te maken. Daarom help ik ze met het lanceren van hun eerste product. 

Over ons

Wie is True Story Company?

 

True Story Company is in 2019 opgericht door Dirkjan Hupkes. Na meer dan 20 jaar op verschillende functies en niveaus bij grote financials, wilde ik alle opgedane kennis door gaan geven aan de maatschappij.

In die 20 jaar heb ik zelf software gebouwd en getest en tientallen producten helpen bouwen of de bouw begeleid. Ik heb vooral geleerd over hoe je een bedrijf runt op een manier waarop je kansen benut zonder teveel risico te nemen.

In 2020 heb ik twee startups mogen helpen om hun product te lanceren. Ik heb ze geholpen de naamsbekendheid te vergroten, vertrouwen van klanten op te bouwen.  Op die manier konden we hun product zo te positioneren dat er een succesvolle lancering uit kwam. Ondanks of juist dankzij hele moeilijke omstandigheden.

Met True Story Company combineer ik mijn passie voor innovatie, investeren en marketing met het helpen van MedTech en HealthTech startups bij het lanceren van hun eerste product.

Hoe help ik jouw startup?

 

Ik help startups om hun eerste product in 300 dagen te introduceren. Dat doe ik met een stappenplan dat uit 3 duidelijk afgebakende fases bestaat help ik jouw startup om je MVP om te zetten in concrete verkopen.

Dit stappenplan is gebaseerd op 10 jaar ervaring met productintroducties en geeft je de focus en controle die je nodig hebt om je doelgroep te bereiken en je product in de markt te zetten op een manier die bij jou past.

Het resultaat: je creëert een stabiele cashflow, een trouwe schare klanten en je wordt aantrekkelijk voor investeerders.

Zo kun jij de impact maken waar je van droomde toen je startte.

Werken met True Story Company?

Werken met True Story Company betekent persoonlijke aandacht voor jouw startup. Ik werk met maximaal 3 startups tegelijkertijd, want ik wil je de aandacht kunnen geven die je verdient.

Dat doe ik altijd met een lange termijn focus. Het gaat er tenslotte om dat je het juiste product voor de juiste doelgroep tegen de juiste voorwaarden op de markt zet.

Daarbij zet ik 20 jaar ervaring met productlanceringen en projecten in verschillende soorten en maten in om jouw startup optimaal van dienst te zijn.

Wat anderen zeggen over
True Story Company

|

I can highly recommend True Story Company and Dirkjan. Professional, highly committed, flexible and very effective. A true pleasure to work with!

Karen – Meds2go

|

Betrouwbaar, benaderbaar, vakkundig, professioneel.

Wilma – Effectieve Content

|

Rustig, betrouwbaar en verbindend

Larinda – Unique Personal Branding

|

Planmatig, creatief, politiek sensitief en soms een tikkeltje eigenwijs

Brechje – The Improvement Company

|

Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkeling, uitdagingen en vernieuwing, zonder de menselijke maat te vergeten

Yvonne – ING

Pin It on Pinterest