LAUNCH STRATEGY CALL

In 45 minuten op weg naar de juiste Launch Strategy

Mission ID by True Story Company

De Launch Strategy Call in een notendop

  • 45 minuten via Zoom, Google Meet of Teams
  • Test je productlancering strategie
  • Stel je productlancering vragen

Geen enkele startup founder is van alle markten thuis

Dat is niemand. En toch is dat exact wat iedereen van je verwacht. Afgaan op je intuitie, zonder enige vorm van zekerheid over de uitkomst. Met extreem beperkte middelen je droom tot leven wekken.

Technisch lukt dat waarschijnlijk wel. Maar heb je alle marketing kennis in huis om je product succesvol te lanceren? En kun je dat mega project voor je startup dan ook nog in goede banen leiden? Zonder dat het vertraging oploopt?

Een productlancering is op zich ook niet zo moeilijk. Het is alleen heel veel werk.

Dat begint met een goed product idee dat technisch en commercieel haalbaar en schaalbaar is. Dan moet je een Minimum Viable Product bouwen dat technisch klopt en ook nog aan de wensen van je doelgroep voldoet. En tot slot moet je die MVP lanceren. 

Wat doe je met alle vragen die je onderweg tegenkomt?

Tijdens de Go-To-Market heb je 1 zekerheid: je loopt tegen vragen aan waarop je het antwoord niet hebt. Of wil je een keer met iemand anders dan je investeerders sparren over je business case en wat er bij een lancering allemaal komt kijken.

Speciaal voor dat soort vragen is er de gratis Launch Strategy call. Tijdens die call kom je er in 45 minuten achter of jouw startup nog op de goede weg zit naar een succesvolle productlancering. 

Via de knop hieronder krijg je rechtstreeks toegang tot de agenda. Je kunt een afspraak boeken op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. En de enige spam die je van me krijgt is de bevestiging van de call met de zoomlink. Uiteraard behandel ik alle informatie die je me geeft vertrouwelijk. 

Boek een Launch Strategy Call

Pin It on Pinterest