LAUNCH WITH CONFIDENCE

Doe de Mission Readiness Assessment om er zeker van te zijn dat je startup klaar is voor een Go-To-Market!

Download de Mission Readiness Assessment

Als startup een product lanceren is uitdagend. Ineens moet je bezig zijn met zaken die je nog nooit hebt gedaan. En die je misschien ook niet liggen. Daarbij moet je denken aan zaken als marketing, het schrijven van USPs, het kiezen van de juiste verpakkingen. Maar ook aan het opstellen van juridische documentatie.

Voordat je start aan zo’n missie, wil je wel weten of je er klaar voor bent. Of jij en je team Mission Ready zijn. De Mission Readiness Assessment helpt je bepalen of je startup klaar is om je eerste product te lanceren. Hieronder lees je wat de Mission Readiness Assessment jouw startup kan opleveren.  

Compleet

Een 360 graden scan van je startup om in kaart te brengen of je er klaar bent om je product te lanceren.

We kijken niet alleen naar het product en de marketing, maar ook naar de organisatie van je startup na de lancering en wat je dan allemaal moet hebben staan.

Duidelijk

Duidelijke vragen, duidelijke antwoorden, eerlijk advies.

We vertellen je als je klaar bent. Maar zullen het ook eerlijk zeggen als je nog wat huiswerk te doen hebt.

Als je nog niet klaar voor de lancering bent, helpen we je uiteraard op weg. En als je er wel klaar voor bent, dan helpen we je met Project Launch graag met de volgende stap.

Zekerheid

95% van de productlanceringen mislukt. Als je daarbij bedenkt dat een productlancering €100.000+ kost, dan wil je wel zeker weten dat je er klaar voor bent.

De Mission Readiness Assessment kost je niets. Hij bespaart je de kostbare tijd, geld en de frustratie die gepaard gaan met een mislukte productlancering.

launch strategy icon

Sparren over de uitkomst?

Wil je sparren over je Mission Readiness Assessment? Dat kan in een gratis call!

Pin It on Pinterest