MISSION ID

Maak de stap van Productidee naar MVP

launch strategy icon

Van Productidee naar MVP met Mission ID

  • Test je product idee
  • Ontwikkel de juiste MVP
  • Lanceer met succes

Waarom is de stap van productidee naar MVP belangrijk?

Slechts 24% van de ontwikkelde en gelanceerde producten genereert uiteindelijk omzet. Dus als je een succesvolle startup wilt zijn, dan is het belangrijk dat je daarbij hoort.

Wat de meeste startups doen is een product ontwikkelen in de verwachting dat hun doelgroep het wel zal kopen.

Het gevolg: 96% van de productlanceringen mislukt en 0,5% van de startups groeit door naar scale-up.

Jij kunt ervoor zorgen dat jouw startup een kans maakt om in ieder geval bij de 4% geslaagde productlanceringen te horen.

Dat begint met een goed product idee, een idee wat technisch en commercieel haalbaar en schaalbaar is. Daarvoor moet je onderzoeken of je doelgroep groot genoeg is. Of je hun probleem goed hebt begrepen. En of ze willen betalen voor de oplossing.

Hoe helpt Mission ID jouw startup van productidee naar MVP?

Speciaal voor deze vraagstukken hebben we Mission ID ontwikkeld. Mission ID is een scan van je productidee, je doelgroep en hun behoeften. Deze scan is speciaal ontwikkeld voor startups die de technische haalbaarheid van hun product hebben onderzocht en willen weten of het ook commercieel haalbaar is.

Het resultaat is een advies op maat, waarmee je inzicht krijgt in de werkelijke behoefte van je doelgroep zodat je de juiste MVP kunt bouwen met het juiste verdienmodel.

Wil je weten hoe jouw startup of scale up de stap van productidee naar een Minimum Viable Product kan maken? Vul je gegevens hieronder in en ik neem contact met je op.

Neem contact met me op over Mission ID

Launch Stories: tips en inspiratie voor een succesvolle lancering

Ben je nog niet toe aan een productlancering, maar wil je wel alvast tips en inspiratie krijgen? Schrijf je in voor de Launch Stories. Dan krijg je elke maand een launch story, tips en inspiratie in je mailbox om van jouw lancering een succes te maken.

Pin It on Pinterest